Fra fingerkontrol til nodelæsning med trommeundervisning

Trommerne er pulsen. Din puls og musikkens puls. Har du ambitioner om virkelig at eje pulsen i øvelokalet, på scenen, i studiet eller til optagelsesprøven, skal du være indstillet på at give dig i kast med balance, koreografi og vejrtrækning i takt med, at vi arbejder med fingerkontrol, nodelæsning og koordination. Vores trommeundervisning fokuserer på at gøre trommerne til en naturlig forlængelse af din krop, så du lyder selvsikker og ærlig, uanset hvilke genrer du bevæger dig i.

Ambitionen med undervisningen er, at give dig en god og sikker feeling med trommerne, så du kan skabe fundamentet for den rytmiske dimension af musikken. Som trommeslager kan du bestemme tempo, intensitet og rytme, så hvis bandet skal groove, skal du føre an. Vi bevæger os rundt i forskellige genrer, takt- og stilarter som rock, pop, shuffle, bossanova og latin. Det danner basis for en praktisk og teoretisk indsigt i de rytmiske akkompagnementer i et alsidigt og teknisk nuanceret musikunivers.

Se undervisningsplan for trommer

Pris fra 2.700 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende
Musikakademiet TRAX

Undervisningen

Vores trommeundervisning er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få trommeundervisning i forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning.

Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vores dygtige undervisere står uanset hvad klar til at lære dig instrumentet fra bunden eller at hjælpe dig til at blive endnu dygtigere.

Vil du være en endnu bedre til at spille trommer?

Vil du supplere din trommeundervisning og blive en endnu bedre trommeslager, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge et af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau. Eksempelvis kan du akkompagnere din musikforståelse med vores kursus i musikteori, hørelære eller rytmik og koordination.