Fra fingerkontrol til nodelæsning

Trommerne er pulsen. Din puls og musikkens puls. Har du ambitioner om virkelig at eje pulsen i øvelokalet, på scenen, i studiet eller til optagelsesprøven, skal du være indstillet på at give dig kast med balance, koreografi og vejrtrækning i takt med, at vi arbejder med fingerkontrol, nodelæsning og koordination. Undervisningen fokuserer på at gøre trommerne til en naturlig forlængelse af din krop, så du lyder selvsikker og ærlig, uanset hvilke genrer du bevæger dig i.

Se undervisningsplan for trommer

Pris fra 2.700 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende

Undervisningen

Vores trommeundervisning er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få trommeundervisning i forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning. Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vil du være en endnu bedre til at spille trommer?

Vil du supplere din trommeundervisning og blive en endnu bedre trommeslager, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge et af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau.

Undervisere