Lær saxofonens DNA

Blæseteknik, embrouchure (mundstilling), intonation, overtoner, fingerteknik, nodelæsning, akkord-forståelse og improvisation er alle sammen grundlæggende værktøjer for enhver, der har et mål om at få kontrol over saxofonen og derfra udvikle en personlig klang. Med saxofonundervisning lærer du at kontrollere det ekspressive instrument, og får et godt øre for harmonier, solo- melodispil. Uanset om du er begynder eller øvet, vil vi arbejde intensivt med at styrke din improvisation og dine evner til at ‘spille på øret’. De kompetencer er en stor en del af saxofonens DNA, og giver dig de bedste forudsætninger til at komme ud og afprøve dig selv.

Sideløbende med de praktiske øvelser kobler vi teorien på, så du også kan arbejde struktureret med bl.a. komposition og nedskrivning af soloer. Vi vil forsøge at integrere dine musikalske præferencer i undervisningen, men vi vil helt naturligt arbejde med elementer fra blues, soul, latin og ikke mindst fra jazzens verden. Din underviser vil akkompagnere på enten saxofon eller klaver.

Vi arbejder med elementer fra blues, soul, latin og ikke mindst fra jazzens verden

Pris fra 2.700 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende
Musikakademiet TRAX i København

Undervisningen

Vores saxofonundervisning er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få saxofonundervisning i forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning.

Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vores dygtige undervisere står uanset hvad klar til at lære dig instrumentet fra bunden eller at hjælpe dig til at blive endnu dygtigere.

Vil du være en endnu bedre til at spille saxofon?

Vil du supplere din trommeundervisning og blive en endnu bedre trommeslager, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge et af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau. Eksempelvis kan du akkompagnere din musikforståelse med vores kursus i hørelære eller rytmik og koordination.