Fra idé til indspilning

Få leg, humor, glæde, autenticitet og vibe (tilbage) i din sangskrivning, og lær konkrete metoder til, hvordan du modarbejder din indre perfektionist og selvkritiker, der forsøger at tøjle dig med stivnede ideer om, hvordan din musik skal lyde. Vi skal arbejde med din lyrik og musik – både hver for sig og samlet – og vi bruger, som udgangspunkt, Logic X til at indspille og evaluere. Kurset er din indgang til at afprøve forskellige kompositionsteknikker, som du frit kan plukke fra og viderudvikle i din egen retning. Til slut indspiller vi de bedste kompositioner i et professionelt studie.

Med undervisning i sangskrivning får du mulighed for at dykke ned i musikken og lade din kreativitet blomstrer i nye retninger, der får det bedste frem i dig og lyduniverset. Derfor kombinerer vi kompositionen med improvisationen.

Vi arbejder med din lyrik og musik
– og vi bruger Logic X til at indspille og evaluere.

Pris fra 1.800 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende
Elev Caroline, Musikakademiet TRAX

"Jeg er blevet en stærkere sangskriver, og jeg har fundet et miljø, hvor jeg kan møde andre, som også elsker musik"

Carolina

Undervisningen

Vores undervisning er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få undervisning i forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning. Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vil du supplere din undervisning i sangskrivning?

Vil du supplere din undervisning med et andet fag, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge en af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau. Eksempelvis kan du akkompagnere din musikforståelse med vores kursus i musikteori eller hørelære.