Lær at spille i et band

Det er en kunst i sig selv at spille sammen med andre. Det er vigtigt, at alle i rummet har en oplevelse af tryghed, så I føler jer frie til at komme med idéer og afprøve jer selv. På kurset får du og dine medmusikere konkrete teknikker til, hvordan man gør plads til forskellige personligheder og deres individuelle smag i en jamsituation og i arbejdet med et konkret nummer. Jeres underviser sørger for at forberede alle i gruppen, så alle kender deres roller, og I kan bruge mest mulig tid på at spille. Der er rig mulighed for at kombinere egne kompositioner med covernumre.

Lær at spille i et band, og mærk, hvordan samarbejdet og samspillet med andre musikere fungerer

Pris fra 3200 kr.
Bandhotel, Sortedamsdosseringen 7, 2200 København
Holdstart: Løbende

Undervisningen

Vores sammenspilsundervisning er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få undervisning i forløb af 8 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning. Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vil du supplere dit sammenspil?

Vil du supplere din undervisning i sammenspil, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge en af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau.

Undervisere