Alle, der brænder for musik, skal have muligheden for at dygtiggøre sig i inspirerende rammer med høj, kompromisløs faglighed og en struktur, der passer ind i et moderne liv. Det har været omdrejningspunktet for vores undervisning, siden vi startede som Det Alternative Rytmiske Konservatorium (DARK) i 1988. Nu har vi ændret navn til Musikakademiet TRAX, men vores tilgang til musikundervisning er den samme.

De intensive musikkurser på Musikakademiet TRAX er baseret på effektive undervisningsplaner, og vi lader os ikke distrahere af trends eller hurtige rockstjernedrømme. Og det er der en god grund til; det er alt for nemt at blive grebet af stemningen eller overmandet af tvivlen, når vi prøver at tænke os frem til, hvad det kræver at blive en “rigtig” musiker. En musiker, der kan begå sig i alle de situationer, som vi forestiller os at havne i på vejen mod målet. Vi ender ofte med at famle i blinde, for den fuldendte kunstner er en sjælden race, og vejen fra A til B går sjældent i en lige linie. Styrken ligger i at arbejde struktureret og fokusere på håndværket, så du kan lade musikken bestemme retningen, når inspirationen rammer.

Med et solidt teknisk og teoretisk fundament kan du hurtigt spore dig ind på de bedste idéer og løsninger, uanset hvilken musisk situation, du befinder dig i. Det giver dig værktøjerne til at gennemskue andres musik, vende det hele på hoved og skabe dit eget udtryk. Det er kort sagt håndværket, der gør dig i stand til forvandle inspiration til idéer og idéer til musik.

Sammen med det vokser selvtilliden støt og giver dig mod på at afprøve dine evner i helt nye sammenhænge.

Vi tager ansvaret for, at intet bliver overladt til tilfældighederne i arbejdet med at styrke dit musiske håndværk – og det er et ansvar, vi tager seriøst. Vi har undervisningsplaner, der matcher alle niveauer, og vi sørger for løbende at styrke dem, så de matcher forventningerne fra eleverne og fra de musiske situationer, som de senere skal ud og prøve kræfter med. Uanset hvilket niveau du er på, har vi en plan for, hvordan du kommer videre til det næste. Og det næste igen. Det er kun dine ambitioner, der sætter grænsen.

Kurserne på TRAX er intensive, så du skal gøre dig tanker om, hvorvidt du har tiden og dedikationen til at holde fokus, øve regelmæssigt og alt det andet, der gør, at du hurtigt får momentum og mærker fremskridt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Musikakademiet TRAX

hej@trax.dk
Man-tors kl. 12-14
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Musikakademiet TRAX