Vi gør begreberne til håndgribelige teknikker

Der venter en helt ny verden af muligheder for dig, der ikke tidligere har arbejdet med noder, becifringer, hørelære eller andre af musikkens fundamentale begreber. På musisk grundforløb gør vi begreberne til håndgribelige teknikker, som du bl.a. kan bruge, når du skal skrive og spille efter noder, forklare din vision ved hjælp af fagudtryk eller gennemskue andres kompositioner og bruge dem som inspiration til din egen musik. Det er som at lære et nyt sprog. Når du har styr på de grundlæggende begreber, får du nemmere ved at udvide dit ordforråd. På musisk grundforløb får du et solidt musisk fundament samtidigt med, at du arbejder struktureret med dit hovedinstrument. Din undervisning i de forskellige fag bliver planlagt ud fra dit niveau og dine ambitioner, som vi tager os god tid til definere til den niveauafklarende prøve.

Musisk grundforløb åbner dørene og giver dig forudsætninger for, at dine musikalske kompetencer og ambitioner kan opnås. Det giver mulighed for at skabe en kombinere din uddannelse så er tilpasset dine behov og evner.  Udgangspunktet for undervisningen er derfor, at du får fat om begreberne, der skal til for at forstå og mestre det musikalske univers. Derigennem bliver din musikalitet og dine evner til at udtrykke dig udviklet.

Alle hold er med max. 2–4 deltagere.
Se nedenfor, hvordan lektionerne er fordelt pr. uge.

Pris fra 8600 kr.
Holdstart: 17 ugers forløb (Uge 35 og 6) Holdstart: 8 ugers forløb (Uge 35, 40, 45, 6, 12, 14 og 17)
Niveauafklarende prøve: Efter aftale
Musikakademiet TRAX i København

Forløb

Vælg mellem tre 8 eller 17 ugers forløb, der udvider og styrker hele dit musiske fundament. 1 lektion udgør 45 minutters undervisning på hold med 2-4 deltagere.

Vi finder de niveauer i de enkelte fag, der passer til dig, når vi ses til den niveauafklarende prøve.

8 ugers forløb

8 lektioner pr. uge:

4 lektioner hovedfag
2 lektioner teori & hørelære
2 lektioner klaver & rytmik

Pris: 8600 kr.

Tilmeld dig 8 ugers forløb

17 ugers forløb

14 lektioner pr. uge:

4 lektioner hovedfag
2 lektioner brugsklaver
2 lektioner musikteori
2 lektioner hørelære
2 lektioner rytmik
2 lektioner sammenspil

Pris: 23.000 kr.

Tilmeld dig 17 ugers forløb