Musikteori er musikernes fælles sprog

Med et solidt musikteoretisk fundament giver du dig selv de bedste forudsætninger for at forstå, hvorfor den musik, som du sætter pris, lyder som den gør, hvorfor den bevæger dig, hvorfor den virker! Musikteori er musikernes fælles sprog, og jo bedre du taler sproget, jo nemmere bliver det for dig at vælge dine musiske virkemidler med omhu og kommunikere effektivt med andre musikere. Nogle af de grundlæggende begreber er noder, becifringer og skalaer, og dem får du godt ind under huden på dette kursus, så du har det bedste udgangspunkt for at udvide “ordbogen” på din videre musikalske rejse.

Se undervisningsplan for musikteori

Pris fra 1.800 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende

Undervisningen

Vores undervisning i musikteori er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få undervisning i forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning. Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vil du supplere din undervisning i musikteori?

Vil du supplere din undervisning i musikteori og blive en endnu bedre musikteoretiker, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge en af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau.

Undervisere