Der skal være kort fra tanke til handling

På musikproduktion skal vi eksperimentere med alt fra pre-amps, filtre og frekvenser til redigering, midi-arrangementer og samplemanipulation for derefter at komme i dybden med de værktøjer, der giver bedst mening for dig og dit workflow. Et af målene med kurset er, at du ikke skal have langt fra tanke til handling, når du f.eks. vil gøre dine skitser til demoer, tracke dine øveprocesser og din udvikling eller udarbejde arrangementer til undervisningsbrug. Vi arbejder som udgangspunkt i Logic X, og du skal helst selv have computer og DAW til rådighed, så du kan arbejde med stoffet ved siden af undervisningen.

Ud fra et teoretisk fundament om produktion og komposition forstærker vi dine kunstneriske aspirationer og ambitioner. Dine kompetencer som musikproducent forbedrer din musikalske profil, og gør dig i stand til at se nye forbindelser i musikken som kunstart og som håndværk.

Vi arbejder i Logic X og medbring selv computer.

Pris fra 1800 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende
Elev Mikkel, Musikakademiet TRAX

"Jeg lærer en masse tips og tricks til, hvordan jeg kan optimere min produktion derhjemme"

Mikkel

Undervisningen

Vores undervisning i musikproduktion er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få undervisning i forløb af enten 8 uger eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning. Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vores dygtige undervisere står uanset hvad klar til at lære dig om musikproduktionens vilkår fra bunden eller at hjælpe dig til at blive endnu dygtigere.

Vil du supplere din undervisning i musikproduktion?

Vil du supplere din undervisning i musikproduktion, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge en af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau. Eksempelvis kan du akkompagnere din musikforståelse med vores kursus i musikteori.