Udvikl din koordination og rytmeforståelse med klaverundervisning

Rytme, bas, melodi, akkorder, klangflader – klaveret kan have mange forskellige roller i musikken –  og ofte på samme tid. Uanset om du komponerer, improviserer eller akkompagnerer, skal du konstant være omstillingsparat for at kunne veksle mellem de forskellige roller og stadig lyde overbevisende. Klaverundervisningen fokuserer på at løfte dit spil til et konsistent niveau, og din underviser sørger for, at evt. svage led får ekstra opmærksomhed. Vi skal bl.a. arbejde med brugen af udvidede akkorder, relationer mellem skalaer samt værktøjer til improvisation, og du får konkrete teknikker til at udvikle din koordination og rytmeforståelse. Undervisningen foregår på flygel, som du også har mulighed for at benytte på egen hånd, når du øver på TRAX.

Med undervisning i klaver bygger du et fundament for at udvikle dine musikalske kompetencer og forståelse for musikkens grundlæggene væsen. Ved at give liv og lyd til klaverets 88 tangenter får du indsigt i både rytmisk og klassisk musik.

Se undervisningsplan for klaver niveau 1-6

Pris fra 2.700 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende
Musikakademiet TRAX

Undervisningen

Vores klaverundervisning er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få klaverundervisning i forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning.

Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vores dygtige undervisere står uanset hvad klar til at lære dig instrumentet fra bunden eller at hjælpe dig til at blive endnu dygtigere.

Vil du være en endnu bedre til at spille klaver?

Vil du supplere din klaverundervisning og blive endnu bedre til klaver, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge en af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau. Eksempelvis kan du akkompagnere din musikforståelse med vores kursus i musikteori eller hørelære.