Velkommen til vores hus

Vi glæder os til at se dig på Musikakademiet TRAX. Men før du træder ind i huset kan du læse mere om, hvad der venter dig her. Du kan være sikker på, at undervisningen foregår i rum, der passer til formålet og med det udstyr, der skal være.

Vores hus er placeret i hjertet af København lige ved Nørreport station, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi. Hvis du vil være sikker på at kunne få en snak og blive vist rundt i huset, så skriv til os på hej@trax.dk inden dit besøg.

Klaverundervisningen foregår på enten klaver eller flygel i et rum, hvor der er kræset for akustikken, så selv de mindste nuancer i lyden står tydeligt frem.

I lokale 6 er der både flygel og sanganlæg, så du samtidigt kan øve vokal- og mikrofonteknik.

Undervisning i hørelære - Musikakademiet TRAX
Musikundervisning i bas, Musikakademiet TRAX

Undervisning i guitar og bas foregår i et vellydende og intimt lokale med udsigt udover Nørreport.

Rummet er udelukkende udstyret med de vigtigste værktøjer – en tavle og en 6×10 vintage Fender Super Six Reverb rørforstærker.

Vi opfordrer dig til at have dit eget instrument med, men der er to elektriske basser, en elektrisk guitar og en akustisk guitar til rådighed, hvis du har brug for at låne.

Klasselokalet

Klassisk klasselokale med frit udsyn til tavlen, hvor der både er plads til at sidde behageligt med næsen begravet i nodepapiret til musikteori og til at danse og klappe, når der er rytmik på programmet.

Undervisning i sangskrivning, Musikakademiet TRAX
Undervisning i musikproduktion, Musikakademiet TRAX

Studie og produktion

I studielokalerne er der ikke langt fra idé til handling. Hver arbejdsstation består af et midikeyboard, lydkort og MAC-skærm, så du har mulighed for at afprøve pointerne fra undervisningen på din egen musik uden omveje.

Vi arbejder som udgangspunkt i Logic, men der er også installeret Studio 1, Ableton og Pro Tools.

Undervisning i brugsklaver foregår i hold, hvor hver elev sidder ved et digitalt Yamaha-klaver med fuldvægtede tangenter. Lektionerne veksler mellem tavleundervisning og praktiske øvelser, hvor underviseren kommer forbi hver enkelt elev. Du skal selv medbringe høretelefoner.

Undervisning i klaver, Musikakademiet TRAX
Lær at spille trommer hos TRAX

Sammenspil og trommeundervisning foregår under jorden ved sortedamsdosseringen, som ligger i cykelafstand fra TRAX. Lokalet er godt 40 m2 og er indrettet som studie og øverum, så der kan skrues helt op, når der er brug for det.

I rummet finder du to trommesæt, basforstærker, bas, tre guitarforstærkere, guitar, digitalt klaver, synth, fem vokal mics, PA-anlæg og diverse percussion.

Huset

Der er trådløst net over det hele og bluetooth højtalere i alle rum.

Trænger du til at trække stikket, er du velkommen til at synke ned i de bløde sofaer i stuen. Hvis trangen er mere til kaffe, så finder du også et lille køkken lige om hjørnet.

Musikakademiet TRAX