Sæt skub på din musiske udvikling

Har du ikke fået undervisning i hørelære før, vil du hurtigt opdage, hvor meget et trænet øre (eller to) sætter skub på din musiske udvikling. Hørelære gør dig i stand til at orientere dig harmonisk og tonalt i musikken, så du bl.a. kan gennemskue akkordprogressioner, nedskrive musikken og arbejde med harmonier uden hjælpemidler. I undervisningen kommer vi omkring beskrivelser af interval- og akkordkvalitet, eftersyngning og efterspilsøvelser samt prima vista bladlæsningstræning med udgangspunkt i Berklee’s “Do Re Mi”-system.

Med undervisning i hørelære får du et solidt fundament for at udvikle dine musikalske kompetencer og forståelse for sammenhængen mellem det skrevne, hørte, spillede og tænkte. Hørelære er ofte en del af praktiske øvelser når du øver eller får undervisning i et instrument eller sang. Selvom hørelære ofte indgår naturligt i musikundervisning er vores hørelærehold skræddersyet til at give dig den optimale forståelse for at indgå i det musikalske univers.

Vil du vide mere om intonation, auditiv forestillingsevne, klangfornemmeler og meget mere kan du læse videre nedenfor.

Se undervisningsplan for hørelære

Pris fra 1.800 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende
Musikakademiet TRAX

Undervisningen

Vores undervisning er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få samme forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning.

Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vores dygtige undervisere står uanset hvad klar til at lære dig teorien, noderne og rytmikken fra bunden eller at hjælpe dig til at blive endnu dygtigere.

Vil du være en endnu bedre til hørelære?

Vil du supplere din undervisning i hørelære, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge en af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau. Eksempelvis kan du akkompagnere din musikforståelse med vores kursus i musikteori.