Tag musikken i en helt ny retning med guitarundervisning

Guitaren er det eneste instrument, der (som udgangspunkt) har samme spændevidde som vokalen. Det siger en del om, hvor vigtigt det er at arbejde fokuseret og struktureret, hvis du vil give dig selv det bedste udgangspunkt for at udforske guitaren på den lange bane. Ét eksempel er, at du skal vide, hvordan du får flest mulige nuancer ud af den enkelte melodi, for som du måske allerede ved, er der meget at hente blot ved at ændre lidt i anslaget, placeringen, stemmeføringen eller lignende. Det er den slags indsigter, der gør dig i stand til at tage musikken i en helt ny retning uden at fare vild.

Vores guitarundervisning går også i dybden med akkordopbygning, skalaer, tabulatur– og nodelæsning samt rytmik, så du kan arbejde struktureret og effektivt, når du f.eks. improviserer, komponerer og arrangerer – alene eller sammen med andre.

Du kan få undervisning i både elektrisk og akustisk guitar.
Se undervisningsplan for guitar niveau 1-6 her

Pris fra 2.700 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende
Elev Rune, Musikakademiet TRAX

"Mine guitarskills er kun improved siden jeg startede her"

Rune 25 år

Undervisningen

Vores guitarundervisning er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få guitarundervisning i forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning. Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vores dygtige undervisere står uanset hvad klar til at lære dig instrumentet fra bunden eller at hjælpe dig til at blive endnu dygtigere.

Vil du være en endnu bedre til at spille guitar?

Vil du supplere din guitarundervisning og blive endnu bedre til guitar, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge et af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau. Eksempelvis kan du akkompagnere din musikforståelse med vores kursus i musikteori.