Events, workshops og koncerter

Mød dit idol, få konkrete værktøjer til det daglige arbejde med musik, eller tilmeld dig en oplevelse, der giver dig gåsehud. Musikakademiet TRAX tilbyder året igennem events, workshops, koncerter og masterclasses, der går tæt på musikere, produktion og performance.

Er du nysgerrig på, hvem vi er på TRAX? Kig forbi en af vores halvårlige koncerter på spillesteder i København, der markerer afslutningen af et semester. Her kan du møde årets elever og høre dem give den fuld skrue på scenen.

Musikakademiet TRAX i København

TIDLIGERE: STU HAMM – BASS MASTERCLASS & PERFORMANCE

Kom helt tæt på den legendariske bassist Stu Hamm i et musikalsk oplæg blandet med solo-optræden.

Stu Hamm er en amerikansk basvirtuos, der er kendt for flamboyante og eksperimenterende spillestil, og særligt har udmærket sig som bassist for internationale superstjerne-guitarister som Joe Satriani og Steve Vai.

På egen hånd har han udgivet en række soloalbums, fået en række signatur-basser i sit navn, og er særligt kendt for i sine soloer at sammenblande musikgenrer. Han lader bl.a. bassen imitere andre instrumenter f.eks. et klaver i Beethovens måneskinssonate i videoen »Greatest Bass Solo Ever«, som har 9,3 millioner visninger på Youtube.

Stu Hamm slog igennem i 80’erne og 90’erne, og han figurerer stadig som nr. 7 på MusicRadars liste over verdens bedste bassister i 2019.

Arrangementet er på engelsk, og det præsenteres i et samarbejde mellem FOF København og Musikakademiet TRAX.

Bassist Stu Hamm
Søndag 8/3 2020
Kl. 19.00-20.00
Salen, Fiolstræde 44, 4. sal th., 1171 København K
Pris 100 kr.
Musikakademiet TRAX i København