Events, workshops og koncerter

Mød dit idol, få konkrete værktøjer til det daglige arbejde med musik, eller tilmeld dig en oplevelse, der giver dig gåsehud. Musikakademiet TRAX tilbyder året igennem events, workshops, koncerter og masterclasses, der går tæt på musikere, produktion og performance.

Er du nysgerrig på, hvem vi er på TRAX? Kig forbi en af vores halvårlige koncerter på spillesteder i København, der markerer afslutningen af et semester. Her kan du møde årets elever og høre dem give den fuld skrue på scenen.

Musikakademiet TRAX i København

RYTMISK SOMMERCAMP

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vil du i dybden med musikken og dele den glæde med andre?

Så brug sommeren med Musikakademiet TRAX’ og FOF Københavns rytmiske sommercamp: En sommeruge med intensiv musikundervisning, sammenspil i forskellige konstellationer og ikke mindst fuld smæk på faglig og social hygge.

Du kan tilmelde dig uanset om dit instrument er guitar, klaver, sang eller noget fjerde, eller om du er til jazz, rock, pop eller blues. Musikhøjskolen vil være undervisning på dit hovedinstrument kombineret med teori-, hørelære- og nodelæreundervisning samt eventuelt et bifags-instrument. Vi sammensætter sammenspilsgrupper, øver undervejs og slutter fredagen af med koncert for familie og venner.

Undervisning sker i egne lokaler i hjertet af København lige ved Nørreport Station: Nørre Voldgade 21, 2. sal og i baghuset stuen til højre samt sammenspil ved Sortedam Dossering 7. Skolen råder over et sammenspilslokale med alt inventar samt flygeler, klaverer guitarer, bas, musikcomputere med mere. Vi opfordrer alligevel til at medbringe eget instrument.

Morgensamling er eksklusiv morgenmad. Du er velkommen til at medbringe selv eller have tanket op på havregryn på forhånd. Frokost-sandwich og 1 gang aftensmad er inklusiv i prisen. Foruden kaffe, skal der selv sørges for drikkevarer. Onsdag eftermiddag og aften er afsat til fællesspisning med foredrag eller koncert i byen – også inklusiv i prisen.

Musikhøjskolen er tilrettelagt uden overnatning og hele arrangementet kan derfor tilbydes for 2.580 kr., nedsat pris 2.130 kr. (pensionister, efterlønsmodtagere, arbejdsledige samt studerende med bopæl i København og Frederiksberg kommuner).

Skriv dit hovedinstrument i notatfeltet, når du tilmelder dig.

Tom Søndergaard Kirkegaard m.fl.
Mandag 27/6 til fredag 1/7 2022
Dagligt kl. 08.45-15.55, onsdag kl. 8.45-21.00
FOF Musikskolen Nørreport
Pris 2.580 kr.
Musikakademiet TRAX i København

TIDLIGERE: STU HAMM – BASS MASTERCLASS & PERFORMANCE

Kom helt tæt på den legendariske bassist Stu Hamm i et musikalsk oplæg blandet med solo-optræden.

Stu Hamm er en amerikansk basvirtuos, der er kendt for flamboyante og eksperimenterende spillestil, og særligt har udmærket sig som bassist for internationale superstjerne-guitarister som Joe Satriani og Steve Vai.

På egen hånd har han udgivet en række soloalbums, fået en række signatur-basser i sit navn, og er særligt kendt for i sine soloer at sammenblande musikgenrer. Han lader bl.a. bassen imitere andre instrumenter f.eks. et klaver i Beethovens måneskinssonate i videoen »Greatest Bass Solo Ever«, som har 9,3 millioner visninger på Youtube.

Stu Hamm slog igennem i 80’erne og 90’erne, og han figurerer stadig som nr. 7 på MusicRadars liste over verdens bedste bassister i 2019.

Arrangementet er på engelsk, og det præsenteres i et samarbejde mellem FOF København og Musikakademiet TRAX.

Bassist Stu Hamm
Søndag 8/3 2020
Kl. 19.00-20.00
Salen, Fiolstræde 44, 4. sal th., 1171 København K
Pris 100 kr.
Musikakademiet TRAX i København