For enhver musiker med ambitioner

Brugsklaver er et uundværligt redskab for enhver musiker med ambitioner om at kunne tage (med)ejerskab på f.eks. sangskrivning, arrangement og akkompagnement. På kurset bliver du bl.a. bedre til nodelæsning, becifringsspil, akkompagnement samt teknikker til at udvikle fraseringer og akkordprogressioner. Undervisningen foregår på digitalt klaver, og du skal have et klaver/keyboard til rådighed for at kunne øve ved siden af undervisningen.

Undervisningen foregår på digitalt klaver/keyboard

Pris fra 1800 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende

Undervisningen

Vores undervisning i brugsklaver er delt op i en forårs- og efterårssæson. Du kan vælge at få undervisningen i forløb af enten 8 eller 17 uger med 2 lektioner om ugen. 1 lektion består af 45 minutters undervisning. Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vil du være en endnu bedre til at spille brugsklaver?

Vil du supplere din undervisning i brugsklaver og blive endnu bedre til brugsklaver, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge en af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau.

Undervisere