Skræddersyet basundervisning

Den solide bund er blot toppen af isbjerget, når man skal beskrive bassens muligheder for at farve og forme musikken. Som bindeleddet mellem det harmoniske og rytmiske bærer du et stort ansvar, og du kan gøre en verden til forskel blot ved at ændre dit spil en smule. Men det betyder ikke, at simpelt skal forveksles med nemt, og det ved du, hvis du allerede har arbejdet med udvidede akkorder og melodispil. På kurset sørger vi for, at du også får tilføjet bl.a. fraseringer og kromatik til dit arsenal, så du er rustet til at tage de andre musikere i hånden og føre dem sikkert videre til næste akkord, skabe harmonier, ændre et ‘feel’ eller hvad end din musikalitet inspirerer dig til.

Se undervisningsplan for bas niveau 1-6

Pris fra 2.700 kr.
Nørre Voldgade 21, 1358 København
Holdstart: Løbende
Elev Ash, Musikakademiet TRAX

"Jeg har fået et rigtigt godt teoretisk overblik, og så er jeg blevet mere selvsikker i at spille mit instrument"

Ash, elev

Undervisningen

Undervisningen foregår på el-bas og er delt op i en forårs- og en efterårssæson. Du kan vælge at få basundervisning i forløb af enten 8 eller 17 uger med to lektioner om ugen. En lektion består af 45 minutters undervisning.

Hvis du starter midt i sæsonen eller ønsker mere eller mindre undervisning, tilpasser vi selvfølgelig prisen.

Vores dygtige undervisere står uanset hvad klar til at lære dig instrumentet fra bunden eller at hjælpe dig til at blive endnu dygtigere.

Vil du være en endnu bedre til at spille bas?

Vil du supplere din basundervisning og blive endnu bedre til bas, kan du vælge frit blandt vores fag. Du kan også gå skridtet videre og vælge en af vores kursuspakker, der udvider hele dit musiske fundament og tager dine evner til det næste niveau. Eksempelvis kan du akkompagnere din musikforståelse med vores kursus i musikteori.

Underviser